Specialister i porte
til private og erhverv

Specialister i porte
Hos Barrit Porte er vi specialister i porte. Siden 1977 har vi leveret og monteret porte til både private og erhverv. Vi har mere end 40 års erfaring inden for salg, service og montage af porte til både private og erhverv – vi tør derfor godt kalde os for specialister i porte.

Solid viden og know-how
Vores historie, erfaring og tidligere kunder gør, at vi er stolte af det håndværk, vi leverer. Vi har gennem årene opbygget en solid viden og know-how, hvilket gør, at du altid kan forvente den bedste rådgivning og service, når du køber porte hos os. 

Kvalitet gennem mere end 40 år og den helt rigtige løsning for dig

Historie og udvikling
hos Barrit Porte

Begyndelsen på Barrit Porte
Barrit Porte trækker spor tilbage til 60'erne, hvor den oprindelige ejer, Arne Nielsen, startede med at sælge vippeporte og carporte til private.

Efterspørgsel på Arnes porte blev så stor, at han stiftede Barrit Porte. Gennem de efterfølgende år voksede Barrit Porte sig fra at være en lille virksomhed til en større produktionsvirksomhed med 38 ansatte, der solgte porte i både Danmark og Tyskland. 

Barrit Porte blev hurtigt kendt for sin kvalitet og som én af pionererne inden for porte. Virksomheden var desuden en af de første virksomheder i Danmark, der leverede og monterede ledhejseporte, som i dag er de mest kendte og købte porte. 

Nyt fokus
De økonomiske forhold i 80'erne betød, at Arne Nielsen måtte tage den strategiske beslutning om at fokusere på virksomhedens kernekompetencer. 

Med fokus på godt håndværk, kombineret med en stor viden og know-how, har Barrit Porte frem til i dag fokuseret på at sælge og montere porte i højeste kvalitet og med den bedste service.

Nye ejere med samme værdier
I 2003 opkøbte de nye ejere, Hans Nørgaard og Kim Sørensen, Barrit Porte, og senere i 2017 købte medarbejder og montør, Jakob Kjærsgaard, sig ind som tredjepart i virksomheden.

Missionen i dag er den samme som for 40 år siden: Barrit Porte er specialister inden for porte, og vi leverer og monterer porte i den højeste kvalitet og med den bedste service til både private og erhverv.

content/julemaerkehjem-stoetter@2x.jpg

bubble