Specialister i Porte
til privat og ervhverv

Specialister i porte
Hos Barrit Porte er vi specialister i porte. Siden 1977 har vi leveret og monteret porte til både privat og erhverv. Vi har derfor mere end 40 års erfaring inden for salg, service og montage af porte hos både privat og erhverv – vi tør derfor godt kalde os for specialister i porte.

Solid viden og know-how
Vores historie gør, at vi er stolte af det håndværk, vi leverer. Vi har gennem årene opbygget en solid viden og know-how, hvilket gør, at du altid kan forvente den bedste rådgivning og service, når du køber porte hos os. 

Kvalitet gennem mere end 40 år og den helt rigtige løsning for dig

Historie og udvikling
hos Barrit Porte

Begyndelsen på Barrit Porte
Barrit Porte trækker spor tilbage til 60'erne, hvor den oprindelige ejer – Arne Nielsen – startede med at sælge vippeporte og carporte til private.

Efterspørgsel på Arnes porte blev så populær, at han stiftede Barrit Porte. Gennem de efterfølgende år voksede Barrit Porte sig fra at være en lille virksomhed til en større produktionsvirksomhed med 38 ansatte, der solgte porte i både Danmark og i Tyskland. 

Barrit Porte blev derfor hurtig kendt for sin kvalitet og som en af pionererne inden for porte, da virksomheden blev en af de første virksomheder i Danmark, der leverede og monterede ledhejseporte, som i dag er de mest kendte og købte porte. 

Nyt fokus
De økonomiske forholde i 80'erne gjorde, at Arne Nielsen måtte tage den strategisk beslutning om at fokusere på virksomhedens kernekompetencer. 

Med fokus på godt håndværk kombineret med en stor viden og know-how har Barrit Porte frem til i dag fokuseret på at sælge og montere porte i højeste kvalitet og med den bedste service.

Nye ejere med samme værdier
I 2003 købte de nye ejere – Hans Nørgaard og Kim Sørensen – Barrit Porte, og senere i 2017 købte medarbejder og montør – Jakob Kjærsgaard – sig ind som tredjepart i virksomheden.

Missionen er den samme som for 40 år siden; Barrit porte er specialister inden for porte, og vi leverer og monterer porte i den højeste kvalitet og med den bedste service til både privat og erhverv.

content/julemaerkehjem-stoetter@2x.jpg

bubble